SAAB Arena Logo
 

Sep 2018
Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
 
 
För ytterligare evenemang se

Visit Linkoping

LHC Event
 
FallOut - Hov1, Jireel, Amwin, Julia Adams
27 oktober 2018, 18:00 - 23:00
Saab Arena, Linköping
FallOut - Hov1, Jireel, Amwin, Julia Adams

27 oktober blir det en helkväll med festivalkänsla i Saab Arena i Linköping. Linköping FallOut gästas av Sveriges just nu mest populära hiphopgrupp Hov1 och rapparen Jireel, i mycket gott sällskap av stjärnskotten Amwin och Julia Adams.

Succégruppen Hov1 har erövrat Musiksverige med miljontals streams på Spotify och utsålda spelningar. Jireel har på kort tid gått från ett uppmärksammat hiphop-löfte till ett av landets främsta namn. Tillsammans med Amwin och Julia Adams utgör de Linköping Fallout i Saab Arena 27 oktober. Du kommer också kunna ta del av roliga aktiviteter och sköna häng. Ta chansen att fira in höstlovet med oss!

Succégruppen Hov1 har på kort tid erövrat Musiksverige med miljontals streams på Spotify och utsålda spelningar. De är högaktuella efter en fullsmockad festivalsommar som toppades med en maxad konsert på Gröna Lund. Nu är det åter dags för Linköpingspubliken att få träffa dem.

Jireel är den unge rapparen från Rågsved söder om Stockholm som på kort tid gått från ett uppmärksammat hiphop-löfte till ett av landets främsta namn. När P3 Guld-galan gick av stapeln i början av året utnämndes Jireel till "Årets artist”, ett tydligt kvitto på att Jireel Lavia Pereira – blott 17 år gammal – nu tagit klivet från nykomling till fullfjädrad stjärna.

Julia Adams har gjort succé med senaste singeln ”Mamma”. I sommar turnerade hon med nya festivalen Queens of Pop tillsammans med bland andra Molly Sandén, Icona Pop & Zara Larsson. I höst kommer mer ny musik.

AMWIN släppte tidigare i år sin debutsingel “Uber”, en låt som handlar om dom som hänger kvar för länge. Folk som inte förstår konceptet ”Kom in, kom, gå vidare”. Nu är AMWIN tillbaka med nya låten ”Living Mistake” och fortsätter att tänja på gränserna med sina oursäktande texter och unika musikaliska stil.
Gå till bokning »»

Dagens lunch
Måndag 24 September
-Kokt torsk med ägg och persiljesås
-Ugnsgratinerad falukorv med potatismos
-Veckans vegetariska: Broccolibiffar med örtcréme & ris
Se Veckomeny 39

Saab Arena erbjuder alltid flera val av huvudrätt samt en av Linköpings bästa salladsbufféer!


Vardagar 11.00-13.30

Välkommen!


Större text