SAAB Arena Logo
 

Juli 2019
Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
 
 
För ytterligare evenemang se

Visit Linkoping

LHC Event
 
FallOut - Hov1, Jireel, Amwin, Julia Adams, Victor Leksell
27 oktober 2018 - 18 oktober 2018
Saab Arena, Linköping
FallOut - Hov1, Jireel, Amwin, Julia Adams, Victor Leksell

Succégruppen Hov1 har erövrat Musiksverige med miljontals streams på Spotify och utsålda spelningar. Jireel har på kort tid gått från ett uppmärksammat hiphop-löfte till ett av landets främsta namn. Tillsammans med Amwin, Julia Adams och Victor Leksell utgör de Linköping Fallout i Saab Arena 27 oktober. Du kommer också kunna ta del av roliga aktiviteter och sköna häng. Ta chansen att fira in höstlovet med oss!

Succégruppen Hov1 har på kort tid erövrat Musiksverige med miljontals streams på Spotify och utsålda spelningar. De är högaktuella efter en fullsmockad festivalsommar som toppades med en maxad konsert på Gröna Lund. Nu är det åter dags för Linköpingspubliken att få träffa dem. Hov1 kommer att ge en fullängdskonsert på Linköping FallOut.

Jireel är den unge rapparen från Rågsved söder om Stockholm som på kort tid gått från ett uppmärksammat hiphop-löfte till ett av landets främsta namn. När P3 Guld-galan gick av stapeln i början av året utnämndes Jireel till "Årets artist”, ett tydligt kvitto på att Jireel Lavia Pereira – blott 17 år gammal – nu tagit klivet från nykomling till fullfjädrad stjärna.

Julia Adams har gjort succé med senaste singeln ”Mamma”. I sommar turnerade hon med nya festivalen Queens of Pop tillsammans med bland andra Molly Sandén, Icona Pop & Zara Larsson. I höst kommer mer ny musik.

AMWIN släppte tidigare i år sin debutsingel “Uber”, en låt som handlar om dom som hänger kvar för länge. Folk som inte förstår konceptet ”Kom in, kom, gå vidare”. Nu är AMWIN tillbaka med nya låten ”Living Mistake” och fortsätter att tänja på gränserna med sina oursäktande texter och unika musikaliska stil.

Victor Leksell, som är född och uppvuxen i Göteborg, släppte debutsingeln ”Vart du sover” i somras och redan nu har låten streamats över 2,5 miljoner gånger på Spotify. Han släppte nyligen sin andra singel ”Tappat”. Låten gick direkt upp på Spotify topp 50 och har därifrån snabbt klättrat till en topp 10 placering.

Mellan spelningarna underhåller MHA som är UngPuls Resident DJ! Trots att han inte spelat så länge har han redan hunnit spela bakom artister som Aden X Asme och ni som var där vet hur den kvällen slutade! Ett fullsatt Arbis! Utöver detta har han fått äran att spela på Nationaldagen, fotbolls VM och under Världstjärnan Dakotas framträdande! Detta år kommer han bjuda på riktigt sköna vibes! MHA har siktet inställt och attityden likt Adel, En dag ska vi alla skina!
Gå till bokning »»

Dagens lunch
Måndag 22 Juli
Se Veckomeny 30

Saab Arena erbjuder alltid flera val av huvudrätt samt en av Linköpings bästa salladsbufféer!


Vardagar 11.00-13.30

Välkommen!


Större text