SAAB Arena Logo
 

Aug 2020
Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
 
För ytterligare evenemang se

Visit Linkoping

LHC Event
 
FallOut - Tjuvjakt, Thomas Stenström, JUNG, Estraden
26 oktober 2019, 18:00 - 23:00
Saab Arena, Linköping
FallOut - Tjuvjakt, Thomas Stenström, JUNG, Estraden

Förra hösten genomfördes för första gången Linköping FallOut – en helkväll med festivalkänsla i Saab Arena. Lagom till höstlovet upprepas succén. Denna gång är huvudnumren Tjuvjakt och Thomas Stenström, i gott sällskap med JUNG och Estraden. Festivalkvällen kommer att bjuda på en perfekt uppladdning inför höstlovet med en härlig mix av aktuella artister i varierande genrer.

Tjuvjakt är en av Sveriges största hiphopakter som består av Olle Grafström, Arvid Ljungquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson. De har sedan star­ten samlat ihop över 170 miljoner streams på Spotify och etablerat sig som en av de mest mångfacetterade hiphopp­grupperna i Sverige.

Med nytt material i bagaget besöker Thomas Stenström Linköping i oktober. 2004 slog ”Slå mig hårt i ansiktet” ned som en blixt och idag uppgår den till 38 miljoner streams. I våras släpptes EP:n "Uddevalla Dreamer, del 1" – bland annat innehållandes singlarna ”Adios Amigos”, ”Himlen över city” och ”Bam bam”.

Bröderna Henrik och Tom Ljungqvist har genom egna musikaliska vägar gått samman och bildat bandet JUNG. Henrik har de senaste åren jobbat med sitt indie-rockband Join The Riot, som haft stora framgångar i Asien medans brodern Tom tagit vägen över humorscenen på Instagram och YouTube. JUNG spelar musik med influenser från Fleetwood Mac, Matt Corby och Coldplay.

Bandet Estraden , med musik som kännetecknas av dansanta svenska popmelodier, består av medlemmarna Carl Silver­gran, Felix Flygare Floderer och Louise Elliotte. Tidigare i år släppte Estraden singlarna ”Smartare” tillsammans med Molly Sandén och Bra för dig med Victor Leksell.
Gå till bokning »»

Dagens lunch
Måndag 10 Augusti
Se Veckomeny 33

Saab Arena erbjuder alltid flera val av huvudrätt samt en av Linköpings bästa salladsbufféer!


Lunchrestaurangen har stängt för sommaren.

Vi öppnar igen under augusti månad


Välkommen!


Större text