SAAB Arena Logo
 

Okt 2020
Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
 
 
För ytterligare evenemang se

Visit Linkoping

LHC Event
 
Information om Coronaviruset
3 januari 2021, 12:00
Saab Arena, Linköping
Information om Coronaviruset

Regeringen sedan tidigare tagit beslut om att förbjuda allmänna sammankomster med fler än 50 personer. Visit Linköping & Co följer självklart regeringens beslut och detta betyder att en del evenemang som genomförs i bolagets anläggningar Konsert & Kongress och Saab Arena kommer att ställas in den närmaste tiden.

Beslutet gäller sammankomster med fler än 500 besökare. Tillsammans med arrangörer och artister kommer vi att göra bedömningen om evenemang med färre än 500 besökare kommer att påverkas. Visit Linköping & Co kommer med början på torsdagen att ge besked om vilka evenemang som kommer att ställas in, vilka som kommer att flyttas till annat datum och vilka som genomförs enligt plan. Håll utkik på denna webbplats, samt i våra sociala kanaler. Biljettköpare till inställda evenemang kommer att kontaktas via mejl för information om återbetalning.

Vi ber om ditt tålamod i frågan och vi jobbar så fort vi kan med att ge besked till biljettköpare. Denna sida kommer att uppdateras kontinuerligt.

Vi uppmanar dig som besökare att i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer stanna hemma om du har symptom på luftvägsinfektion.

>Danny Saucedos The Run(A)way Show flyttas fram till 2021!<
Showen som var planerad den 9 maj kommer istället att spela den 4 januari.
Det vill säga, du behåller samma biljett och du har samma plats som tidigare. Så håll hårt i din biljett!

Information finns även på: www.showtic.se/danny
Har du frågor kring detta så är du välkommen att kontakta arrangören på danny@krall.se

>Judas Priest- 50 heavy metal years, 14 juni<
Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Judas Priests konsert i Linköping den 14 juni, utan konserten kommer att flyttas fram till 13 juni 2021. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

>The Ark flyttas fram!<
Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra The Arks konsert i Linköping den 17 juli, utan konserten kommer att flyttas fram till 16 juli 2021. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.

Håll i din biljett - den gäller för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare för eventuella biljettfrågor!

> Lars Winnerbäck flyttas fram! <
Lars Winnerbäck flyttar merparten av årets sommarturné till sommaren 2021, vilket också påverkar turnéavslutningen på Stångebrofältet i Linköping 29 augusti 2020. Nytt datum blir 28 augusti 2021. Din biljett gäller för det nya datumet.

> CROSSROADS - Symphonic Rock In Concert <
Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Crossroads i Linköping den 17 oktober, utan konserten kommer att flyttas fram till den 16 oktober 2021. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.

Håll i din biljett - den gäller för det nya datumet. Kontakta info@konsertkongress.se för eventuella biljettfrågor.

> AL PITCHER - MY HAPPY PLACE <
My Happy Place flyttas fram till 2021 p.g.a. rådande situation med Covid-19 och restriktionerna samt säkerhetsskälen med större evenemang.

Om du kan det datumet så behöver du inte göra någonting. Dina biljetter gäller det nya datumet. Du behåller din biljett och kan använda den, samt sitta på samma plats, det nya datumet.

Om du inte kan gå det nya datumet så kan du återlösa din biljett. Det måste du meddela senast den 1 juli. Kontakta vår biljettkassa enligt kontaktuppgifter nedan om du vill återlösa din biljett.
Gå till Ticketmasters biljettbokning »»

Dagens lunch
Måndag 26 Oktober
Lunch restaurangen öppnar 11:30-13:30
- Stekt panerad torsk med lime crème
-Gräddstuvad pytt i panna med ägg & rödbetor
- pasta med vegetarisk bolognese,portabello,creme fraiche och parmesan
Se Veckomeny 44

Saab Arena erbjuder alltid flera val av huvudrätt samt en av Linköpings bästa salladsbufféer!


Lunchrestaurangen har stängt för sommaren.

Vi öppnar igen under augusti månad


Välkommen!


Större text